BREAD MAKER Silikonová forma na chleba 28x23x13 cm - 600 ml

Kód: 0200600M10M017
32 hodnocení
Značka: Lékué
829 Kč / ks 685,12 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele/termín odeslání 3-7 dnů.
Možnosti doručení

Silikonová nádoba na pečení chleba vyrobená z nejkvalitnějšího platinového silikonu o objemu 600 ml od španělské značky Lékué. Těsto v ní můžete zadělat, nechat vykynout a upéct. Šetří váš čas i energii.

Detailní informace

Detailní popis produktu

S formou na chléb (objem 600 ml) od španělské značky Lékué vyrobené z nepřilnavého platinového silikonu můžete vážit, hníst i péci váš křupavý domácí chléb a díky praktickému tvaru, vám bude stačit pouze tato forma.

Tvar částečně uzavřené mísy je ideální pro optimální cirkulaci páry uvnitř formy, těsto tak bude vláčné a předejdete nežádoucímu vysušení pečeného chleba, který bude díky ideálnímu proudění horkého vzduchu upečený krásně dozlatova. Dopřejte si tu nenapodobitelnou chuť a lahodnou vůní tradičního domácího chleba. Chcete-li mít kůrku chleba ještě více křupavou, dopečte chléb v otevřené formě. Lze používat v klasické i mikrovlnné troubě. Samozřejmostí je mytí v myčce nádobí.

Pečící forma na chléb je vyrobena z platinového silikonu, který patří nejkvalitnější silikony. Je bez zápachu, naprosto hygienický a nereaguje s potravinami. Je odolný nízkým i vysokým teplotám v rozmezí od -60 °C do +220 °C. Je velmi pružný a dobře se skladuje. Má nepřilnavý povrch, proto nemusíte formu vymazávat tukem. Perfektně vede teplo a dobře se myje nejen v ruce, ale i v myčce nádobí.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Formy na chleba
Barva: hnědá
Materiál: platinový silikon
Rozměry: šířka 28 cm, hloubka 23 cm, výška 13 cm
Objem: 600 ml
Teploty použití: -60 °C/+220 °C
Výrobce: LÉKUÉ
Použití v myčce nádobí: ano
Prodloužená záruka: 3 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Španělská firma LÉKUÉ se proslavila svými pečícími formami z nejkvalitnějšího platinového silikonu, ale nezůstalo jenom u nich - výjimečné vlastnosti tohoto moderního materiálu ji přivedly k vytvoření rozsáhlé kolekce inovativních nástrojů a pomůcek, které reflektují aktuální trendy, moderní životní styl a zásady zdravého vaření.