Podložka na rolování sushi

Kód: 3400400B04U005
Neohodnoceno
Značka: Lékué
210 Kč / ks 173,55 Kč bez DPH
Prodej ukončen z důvodu zrušení výrobcem
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Španělská firma LÉKUÉ se proslavila svými pečícími formami z nejkvalitnějšího platinového silikonu, ale nezůstalo jenom u nich - výjimečné vlastnosti tohoto moderního materiálu ji přivedly k vytvoření rozsáhlé kolekce inovativních nástrojů a pomůcek, které reklektují aktuální trendy, moderní životní styl a zásady zdravého vaření.

Podložka na rolování sushi - LÉKUÉ

Pro všechny milovníky japonské delikatesy - sushi, přichází Lékué s moderní variantou tradiční makisu - tedy bambusové podložky určené pro rolování sushi. Silikonová podložka je dostatečně flexibilní, takže připravit makizushi zvládnete hned napoprvé, ať už za použití nori (jedlých řas), nebo bez nich. Výhodami silikonové podložky je její nepřilnavost, takže se rýže k podložce nepřilepí, silikon nepřejímá chutě ani vůně a snadno se udržuje čistý.

- flexibilní nepřilnavá silikonová podložka na rolování sushi

- omyvatelná v myčce nádobí

- rozměr 24 x 20 cm

 

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Španělská firma LÉKUÉ se proslavila svými pečícími formami z nejkvalitnějšího platinového silikonu, ale nezůstalo jenom u nich - výjimečné vlastnosti tohoto moderního materiálu ji přivedly k vytvoření rozsáhlé kolekce inovativních nástrojů a pomůcek, které reflektují aktuální trendy, moderní životní styl a zásady zdravého vaření.