Návlek na vymačkání citrónu s uzávěrem LEMON PRESS

Kód: 3401100V05U008
Neohodnoceno
Značka: Lékué
173 Kč / ks 142,98 Kč bez DPH
Prodej ukončen z důvodu zrušení výrobcem
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Španělská firma LÉKUÉ se proslavila svými pečícími formami z nejkvalitnějšího platinového silikonu, ale nezůstalo jenom u nich - výjimečné vlastnosti tohoto moderního materiálu ji přivedly k vytvoření rozsáhlé kolekce inovativních nástrojů a pomůcek, které reklektují aktuální trendy, moderní životní styl a zásady zdravého vaření.

Návlek na vymačkání citrónu s uzávěrem LEMON PRESS- LÉKUÉ

Moderní alternativa klasických odšťavňovačů citrónů. Důmyslný návlek ze silikonu pro vymačkávání šťávy z citrónů. Můžete vymačkat jen tolik šťávy, kolik potřebujete, bez jader a bez rizika, že šťáva vystříkne tam kam nemá. Pomáhá uchovat maximální čerstvost citrónu v lednici. Inovativní design získal ocenění na designových výstavách ve Španělsku a Japonsku.

- platinový silikon

- praktický uzávěr

- omyvatelné v myčce nádobí

 

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Španělská firma LÉKUÉ se proslavila svými pečícími formami z nejkvalitnějšího platinového silikonu, ale nezůstalo jenom u nich - výjimečné vlastnosti tohoto moderního materiálu ji přivedly k vytvoření rozsáhlé kolekce inovativních nástrojů a pomůcek, které reflektují aktuální trendy, moderní životní styl a zásady zdravého vaření.