Dóza na med s klipem - 0,4 l

Kód: 0025.499
2 hodnocení
Značka: Kilner
399 Kč / ks 329,75 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení

Skleněná nádoba na med o objemu 400 ml se speciální lžičkou z bukového dřeva od anglické značky Kilner.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sklenice neboli dóza na med o objemu 400 ml s klipem od firmy Kilner se skleněným víčkem, nerezovým klipem a speciální "lžičkou" z bukového dřeva.

Tato sklenice na nebo chcete-li dóza na med se speciální lžičkou na med, která je vyrobená z bukového dřeva je ideální nejen pro uskladnění, ale i servírování medu. Široký otvor umožňuje snadné naplnění a díky gumovému těsnění a nerezovému klipu zůstává med ve sklenici čerstvý.

Doplňkové parametry

Kategorie: Skleněné dózy na potraviny
Barva: čirá s logem Kilner
Materiál sklenice/dózy: sklo
Materiál klipu (uzavírací spony): nerezová ocel
Materiál lžičky: bukové dřevo
Objem sklenice/dózy: celkový objem 400 ml
Využitelný objem sklenice/dózy: 350 ml
Rozměry: šířka 100 mm, výška 125 mm, délka 135 mm
Výrobce: Kilner

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

První sklenice na konzervaci potraviny spatřily světlo světa již v roce 1842 v Anglii, ve sklárně v Thornhill Lees v Dewsbury. Jejich vynálezcem byl John Kilner.

I když vzniklo a vzniká spousta kopií, které oblíbenost zavařování přinesla, jsou stále zavařovací sklenice Kilner snadno rozpoznatelným originálem s úžasným a jedinečným kouzlem a také technickými výhodami, které přesvědčí každého, kdo to se zavařováním myslí vážně.

"Kilnerky" jsou vyráběny na automatických linkách, aby byla zaručena stejná síla materiálu po celém povrchu a bez vzduchových bublin. Uzavírací spony Kilner jsou z nerezavějící oceli. To je důvodem, proč se používáním nevytahují a zaručují dokonalou těsnost. Celý mechanismus je vymyšlen precizně tak, aby byla zachována vzduchotěsnost nádoby, ale zároveň nebyl na hrdlo vyvíjen tlak, který by mohl vést k jeho poškození.

Kilner se domácí konzervaci potravin věnuje už téměř 200 let, proto má dokonalý přehled o všem, co s ní souvisí. Jeho sortiment proto tvoří nejen tradiční zavařovací sklenice, láhve pro uchovávání doma připravených šťáv, likérů, vín i destilátů, ale zahrnuje i širokou nabídku doplňků a příslušenství. Jsou to například etikety v mnoha designech, zavařovací teploměry, trychtýře i nálevky. Velkým důkazem kvality a odolnosti těchto zavařovacích sklenic je to, že Kilner standardně nabízí i náhradní těsnění. Pravá "Kilnerka" totiž slouží roky.