Pedálový koš newIcon 12 l - minerální zlatá

Kód: 115806
1 hodnocení
Značka: Brabantia
1 939 Kč / ks 1 602,48 Kč bez DPH
Prodej ukončen z důvodu zrušení výrobcem
Možnosti doručení

Pedálový odpadkový koš newIcon o objemu 12 l v krásné a luxusní minerální zlaté barvě od holandské značky Brabantia.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tento NewIcon pedálový koš na odpadky o objemu 12 l v minerální zlaté barvě od výrobce Brabantia je dostatečně velký pro váš odpad, ale stále dostatečně malý, aby se vešel pod pracovní desku. Je vhodný nejen do koupelny, ale i do kanceláře nebo haly.

Tato série pedálových košů NewIcon nabízí široký výběr barev i  objemů (3 l , 5 l, 12 l, 20 l a 30 l)  představuje nejen ikonické krásky, ale také spolehlivé pracovníky. Díky jedinečné funkci soft-uzávěru se víko zavírá hladce a velmi tiše. Koupí tohoto koše budete podporovat vyčištění světových oceánů od plastu. Koš má plastové vědro, které se jednoduše udržuje v čistotě a má ventilační otvory. Ochranný plastový okraj zabraňuje poškození podlahy. Odpadkový koš má patentované těsnění proti zápachu a pedálový mechanismus.

Tělo i víko tohoto odpadkového koše je vyrobeno z vysoce kvalitní oceli. Lehce se otevírá i zavírá. Kvalitní těsnění víka brání unikání zápachu i prachu. Pod víkem má koš skrytý úchop, díky němuž se dobře přenáší. Protiskluzové dno zajišťuje stabilitu odpadkového koše a brání poškrábání podlahy. Zdarma ke každému koši vzorek sáčků PerfectFit.

Do tohoto typu odpadkového koše Brabantia jsou určeny igelitové sáčky - PERFECTFIT sáčky do odpadkového koše - typ X - v roli je 20 ks a PERFECTFIT sáčky do odpadkového koše - typ X - v roli je 40 ks.

.

Doplňkové parametry

Kategorie: Odpadkové koše - objem do 15 litrů
Barva: minerální zlatá
Materiál: ocel
Objem: 12 l
Typ odpadkového koše: pedálový
Materiál víka a obalu: lakovaná ocel
Průměr: 25,1 cm
Výška: 41,1 cm
Výška otevřeného koše: 63,5 cm
Hloubka: 33,8 cm
Prodloužená záruka: 10 roků
Výrobce: Brabantia

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: