MADRAS Mlýnek na sůl

Kód: 25212
Neohodnoceno
Značka: Peugeot
od 1 680 Kč / ks od 1 388,43 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Mlýnky na sůl a pepř MADRAS z bukového dřeva a nerezové oceli ve dvou výškových provedeních od francouzského výrobce Peugeot. Dodávají se naplněné. Mají obousměrný mlecí mechanismus uSelect s nastavitelnou hrubostí mletí.

Detailní informace

čokoládová-nerez, 21 cm
Prodej ukončen | 25236
1 790 Kč / ks
1 479,34 Kč bez DPH
čokoládová-nerez, 16 cm
Prodej ukončen | 25212
1 680 Kč / ks
1 388,43 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

MADRAS mlýnek na sůl ve dvou výškových provedeních vyrobený z lakovaného či mořeného bukového dřeva a leštěné nerezové oceli od francouzského výrobce Peugeot. Je vybaven speciálním systémem na snadné plnění. Jednoduše odeberete magnetické víčko na horní straně mlýnku a pohodlně vsypete nový obsah. Mlýnek je ergonomicky tvarovaný pro pohodlné používání. Mlýnek má obousměrným mlecí mechanis uSelect s volbou 6 stupňů nastavení hrubosti mletí. Mlecí mechanismus na sůl byl vyvinut speciálně pro mletí hrubé a suché mořské soli. Ocel, ze které je mechanismus vyroben, je speciálně ošetřena patentovaným postupem proti korozi. Výsledkem je, že si mechanismus zachová svou ostrost a odolnost. Pro ideální chod a využití mlýnku jsou doporučeny zrnka hrubé soli o průměru do 4 mm. Používejte vždy hrubou sůl, a to buď suchou mořskou, nebo kamennou. 

Mlýnky Peugeot nejsou jen zboží. Od roku 1810 jsou symbolem tradice francouzské vášně pro gastronomii a umění užívat života. Těla mlýnků a mlecí mechanismy jsou vyráběny výhradně ve vlastních provozech Peugeot ve Francii a ručně je kompletují pracovníci, kteří každému mlýnku dávají nedocenitelný dotyk lidské ruky, který mlýnky Peugeot odlišuje od čínských výrobků, které vznikají doslova bez zásahu lidského faktoru. Kontroloři pak ověří součinnost jednotlivých součástí mlýnku a jeho bezchybné fungování. Díky tomu Peugeot poskytuje celoživotní záruku na mlecí mechanismus.

MADRAS mlýnek nabízíme ve dvou velikostech a dvou barevných provedeních:
Varianta 1: výška 16 cm, mořené bukové dřevo / nerezová ocel

Varianta 3: výška 21 cm, mořené bukové dřevo / nerezová ocel

Mlýnky na pepř MADRAS můžete zakoupit zde

Doplňkové parametry

Kategorie: Kombinace provedení mlýnků na koření
Materiál: bukové dřevo, ušlechtilá nerezová ocel
Varianta 1: výška 16 cm, mořené bukové dřevo / nerezová ocel
Varianta 3: výška 21 cm, mořené bukové dřevo / nerezová ocel
Prodloužená záruka: 5 roků na tělo mlýnku
Záruka na mlecí mechanismus: doživotní
Výrobce: Peugeot

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

logo_peugeot_corporate       znamená více než 200 let francouzské elegance a kvality.