Odpadkový koš Touch Bin® 25 l čtvercový - matná ocel FPP

Kód: 384929
2 hodnocení
Značka: Brabantia
5 040 Kč / ks 4 165,29 Kč bez DPH
Prodej ukončen z důvodu zrušení výrobcem
Možnosti doručení

Čtvercový koš na odpadky Touch Bin® o objemu 25 l v provedení matná ocel FPP - povrchem odolným otiskům prstů od holandské značky Brabantia

Detailní informace

Detailní popis produktu

Čtvercový odpadkový koš Touch Bin® o objemu 25 l v provedení matná ocel FPP - povrch odolný otiskům prstů je maximálně funkční a užitečný.

Je ideální do kuchyně, kanceláře i ale skvěle padne i do haly nebo recepne. Díky svému tvaru šetří místo. Můžete jej umístit ke zdi nebo do rohu místnosti. Má ideální výšku, nemusíte se ohýbat. Otvírání se jednoduchým dotekem víka, které je velmi tiché. 

Vnitřní vědro je vyrobeno z pevného plastu, které se díky tomu dobře myje a udržuje v čistotě. Odpadkový koš má ochranné dno z plastu, které zabraňuje poškození podlahy.  Jednoduchá obsluha díky Brabantia Soft-Touch víku. Otvor na odpadky je dostatečně velký a sáček vyměníte velmi snadno a rychle.

Do tohoto odpadkového koše patří igelitové pytle PERFECTFIT Sáčky do odpadkového koše 23-30 l - typ G v roli 20 ks a PERFECTFIT Sáčky do odpadkového koše 23-30 l - typ G v roli 40 ks.

Prodloužená záruka 10 let

Doplňkové parametry

Kategorie: Odpadkové koše - objem do 25 litrů
Barva: matná ocel FPP
Materiál: ocel
Objem: 25 l
Typ odpadkového koše: dotykový - Touch Bin®

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: