Piknikový koš pro 2 osoby BELLAGIO tmavě hnědý

Kód: 155761
2 hodnocení
Značka: Cilio
1 959 Kč / set 1 619,01 Kč bez DPH
Prodej ukončen z důvodu zrušení výrobcem
Možnosti doručení

Tmavě hnědý piknikový koš pro 2 osoby BELLAGIO vyrobený z proutí od špičkové německé značky CILIO s novou barvou podšívky a termotašky uvnitř koše ve stylovém designu sezóny 2019/2020.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Užijte si piknik nebo vyrazte na rande s proutěným tmavě hnědým piknikovým košem jen pro 2, který má s sebou vše co potřebujete. Proutěný piknikový koš s výbavou pro 2 osoby má vnější i vnitřní popruhy ze syntetické kůže, vnitřní podšívku  a praktickou termotašku uvnitř koše. 

Piknikový koš z vrbového proutí BELLAGIO pro 2 osoby obsahuje:

  • 2x keramický talíř talíř
  • 2x sklenička
  • 2x lžíce
  • 2x vidlička
  • 2x nůž


Ideální jako svatební dar, ale i dárek k narozeninám nebo výročí.

Rozměr: 37 x 28 x 18 cm

Váha 2,4 kg

Německá firma Cilio vyrábí vysoce kvalitní doplňky ke stolování. Kombinuje nadčasový design s vysokou funkčností. Heslo značky Cilio zní "Exkluzivní stolovací kultura" člověka s jeho požadavky, potřebami a přáními.

Doplňkové parametry

Kategorie: Piknikové koše
Materiál: tmavě hnědá vrba
Talíře: keramické
Sklenice: skleněné
Vnější i vnitřní pásky: syntetická kůže
Rozměry piknikového koše: 37 x 28 x 18 cm
Váha: 2,4 kg
Výrobce: CILIO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Od založení společnosti v Solingenu v roce 1993 klade CILIO velký důraz na kombinaci ušlechtilých materiálů, tvarového designu, vynikajícího řemesla a průmyslového zpracování s perfektní užitnou hodnotou. Tato filozofie prochází všemi oblastmi a tématy, která dnes zahrnují mnohem víc než jen dobře prostřený stůl. Neustálý další vývoj kolekcí produktů, stejně jako integrace úspěšných řad a inovací určujících trendy přispěly k tomu, že se značka CILIO úspěšně na trhu ve velmi krátké době zavedla a drží si neustále svou vysokou kvalitu dodnes.