Zavařovací sklenice 125 ml - set 2 ks

Kód: 0025.775
Neohodnoceno
Značka: Kilner
389 Kč / set 321,49 Kč bez DPH
Skladem ihned k odeslání
Možnosti doručení

Zavařovací sklenice na marmeládu, paštiky i různé dezerty o objemu 125 ml - souprava 2 ks, od špičkové anglické značky KILNER.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Souprava zavařovacích sklenic o objemu 125 ml - 2 ks jsou vyrobeny ze silnostěnného skla a můžete pro své přátele vyrobit originální dárek.  Sklenice jsou vhodné pro zavařování, můžete je opakovaně používat. 

Balení obsahuje: 2x sklenice s klipem 125 ml, 1x brožurka s recepty na paštiky (anglicky).

Sklenice jsou zdobeny klasickým reliéfním logem KILNER. Je možné je mýt v myčce nádobí.

Rozměry balení 34x16x8,5 cm.

Doplňkové parametry

Kategorie: Sklenice na zavařování
Objem: 125 ml
Materiál: silnostěnné sklo
Objem: 125 ml
Výrobce: KILNER
Použití v myčce nádobí: ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

První sklenice na konzervaci potraviny spatřily světlo světa již v roce 1842 v Anglii, ve sklárně v Thornhill Lees v Dewsbury. Jejich vynálezcem byl John Kilner.

I když vzniklo a vzniká spousta kopií, které oblíbenost zavařování přinesla, jsou stále zavařovací sklenice Kilner snadno rozpoznatelným originálem s úžasným a jedinečným kouzlem a také technickými výhodami, které přesvědčí každého, kdo to se zavařováním myslí vážně.

"Kilnerky" jsou vyráběny na automatických linkách, aby byla zaručena stejná síla materiálu po celém povrchu a bez vzduchových bublin. Uzavírací spony Kilner jsou z nerezavějící oceli. To je důvodem, proč se používáním nevytahují a zaručují dokonalou těsnost. Celý mechanismus je vymyšlen precizně tak, aby byla zachována vzduchotěsnost nádoby, ale zároveň nebyl na hrdlo vyvíjen tlak, který by mohl vést k jeho poškození.

Kilner se domácí konzervaci potravin věnuje už téměř 200 let, proto má dokonalý přehled o všem, co s ní souvisí. Jeho sortiment proto tvoří nejen tradiční zavařovací sklenice, láhve pro uchovávání doma připravených šťáv, likérů, vín i destilátů, ale zahrnuje i širokou nabídku doplňků a příslušenství. Jsou to například etikety v mnoha designech, zavařovací teploměry, trychtýře i nálevky. Velkým důkazem kvality a odolnosti těchto zavařovacích sklenic je to, že Kilner standardně nabízí i náhradní těsnění. Pravá "Kilnerka" totiž slouží roky.