AROMA BREW Kávovar 1000 ml

Kód: 045017
4 hodnocení
Značka: Zassenhaus
1 745 Kč / ks 1 442,15 Kč bez DPH
Prodej ukončen z důvodu zrušení výrobcem
Možnosti doručení

AROMA BREW Stylový překapávací kávovar s filtrem o objemu 1000 ml od špičkové německé značky Zassenhaus.

Detailní informace

Detailní popis produktu

AROMA BREW Překapávací kávovar  vyrobený ze žáruvzdorného borosilikátového skla s trvalým nerezovým filtrem vás zaujme svým jednoduchým designem a snadnou přípravou vaší oblíbené kávy.

V každém kávovém zrnku je obsaženo několik stovek příchutí. Kávovar AROMA BREW vám z vašeho oblíbeného nápoje získá maximum. Díky filtru z ušlechtilé nerezové oceli je zachováno plné aroma a papírový filtr není nutný. Káva zůstane v kontaktu s horkou vodou po dlouhou dobu, chuť je obzvláště intenzivní. Po uplynutí požadované doby vaření jednoduše vyjměte filtr. Těsně přiléhající silikonové víko udržuje obsah teplý po dlouhou dobu. Stylová nádoba z tepelně odolného skla pojme osm šálků a na každém konferenčním stolku vypadá opravdu dobře.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kávovary na espresso
Výrobce: Zassenhaus
Materiál: borosilikátové sklo, nerezová ocel, silikon
Objem: 1000 ml
Rozměry: průměr 9,5 cm, výška 24 cm,
Výška filtru: 21 cm
Výrobce: Zassenhaus

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Německá firma Zassenhaus vyrábí produkty špičkové kvality již od roku 1867. Produkty této značky se vyznačují především použitím kvalitních a exotických materiálů a špičkovým zpracováním. Důraz, který firma Zassenhaus klade na detail vzhledu a funkčnost, řadí její produkty do prvotřídní kategorie.