Interiérový parfém Pod Fíkovníkem 500 ml

Kód: 115010
2 hodnocení
439 Kč –5 %
115010 Náplň do katalytické lampy Pod fíkovníkem od Maison Berger Paris 500 ml
439 Kč –5 % 415 Kč / ks 342,98 Kč bez DPH
Prodej ukončen
Možnosti doručení
Parfém do katalytické lampy - Pod fíkovníkem 500 ml - MAISON BERGER PARIS

Detailní informace

Detailní popis produktu

Interiérový parfém Pod Fíkovníkem o objemu 500 ml od MAISON BERGER PARIS z kolekce Ovocné sny.

Přeneste se do stínu fíkovníků. Svěží vůně jejich listů se snoubí s nasládlým aroma lahodných a sluncem prohřátých fíků.

Vůně parfému se skládá ze tří vrstev: hlavy, srdce a základu. Postupně se rozvíjí a mění v čase. Je to dáno zastoupením jednotlivých ingrediencí v parfému, které se uvolňují postupně. Nejprve ucítíte vysoké tóny parfému (hlava), posléze střední tóny (srdce) a jako poslední se rozvíjí nízké tóny (základ parfému). U levných lineárních vůní cítíte stále stejnou ingredienci. Kvalitní nelineární interiérové parfémy Maison Berger Paris se na rozdíl od nich rozvíjejí stejnoměrně a vyváženě ve třech fázích. Navíc lze jejich intenzitu dle potřeby upravit ředěním za pomoci Neutrální náplně.

Aroma lampy nebo přesněji řečeno katalytické lampy MAISON BERGER PARIS procesem katalytické oxidace zbavují vzduch bakterií, pachů a nečistot. Pokud zvolíte parfémovanou náplň, tak vzduch i příjemně provoní. 

Interiérové vůně vyvinuté speciálně pro patentovaný systém katalytických lamp Maison Berger Paris jsou vyvíjeny v úzké spolupráci se specialisty z francouzského Grasse, které je považováno za meku parfumérství. Obrovskou výhodou celého systému je, že nepřekrývá pachy, ale rozkládá nechtěné molekuly zápachu při kontaktu s hořákem katalytické lampy. Důležitým bonusem je pak pěkně provoněný interiér.

Interiérová vůně je určena do katalytických aroma lamp MAISON BERGER PARIS.

Na našem eshopu www.panag.cz si můžete vybrat ze široké nabídky náplní do katalytických lamp  Maison Berger Paris.

Doplňkové parametry

Kategorie: Interiérové parfémy MAISON BERGER PARIS
Objem: 500 ml: 20 hodin difúze = 80 hodin účinku
Použití: do katalytických lamp MAISON BERGER PARIS
Výrobce: MAISON BERGER PARIS

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

419780_LOGO_MAISON_BERGER_VC

Produkty francouzské firmy MAISON BERGER PARIS (dříve Lampe Berger) přínáší více jak 100 let zkušeností v provonění, osvěžení  a čištění vzduchu interiérů.

Maurice Berger si roku 1898 nechal patentovat lampu na čištění vzduchu, která od té doby nese jeho jméno.

Aromatické lampy MAISON BERGER PARIS se používají k dezinfekci a provonění vzduchu v bytech, domech i kancelářích již 120 let.

Díky své vysoké účinosti byly používány dokonce i v nemocnicích. Přidejte se i Vy ke známým osobnostem naší historie, jako byl Pablo Picasso nebo Jean Cocteou, které tyto aromatické lampy Lampe Berger běžně používaly. 

TOCADE_MAISON BERGE PARIS_Katalyticka_lampa_4634_pruhledna

 

Aroma lampy nebo přesněji řečeno katalytické lampy MAISON BERGER PARIS procesem katalytické oxidace zbavují vzduch bakterií, pachů a nečistot. Pokud zvolíte parfémovanou náplň, tak vzduch i příjemně provoní. 

Oproti běžným aroma lampám hoří jen krátkou dobu a neprodukují zbytečný kouř, proto je jejich používání velmi hygienické a bezpečné. Současný systém, který MAISON BERGER PARIS využívají je chráněn 6 patenty. Podstatou funkce aroma lamp MAISON BERGER PARIS je vysoká teplota, na kterou se rozžhaví keramický kahan lampy. Ten pak rozkládá nežádoucí molekuly obsažené ve vzduchu a usmrcuje bakterie. Běžné osvěžovače vzduchu a aroma lampy, které zápachy jen překryjí vůní, kdežto aroma lampy MAISON BERGER PARIS vzduch aktivně čistí a nechávají jej příjemně parfémovaný.

Používají se odlišným způsobem než běžné aroma lampy:

  • Po zapálení knotu se plamen začne od výšky cca 13 cm postupně snižovat.
  • Po dvou minutách, kdy bude mít jen poloviční délku se lampa sfoukne a nasadí se ochranný vršek.
  • Rozpálený keramický kahan s atomy platiny jako katalyzátorem pak dalších minimálně 20 minut čistí vzduch a rozšiřuje do interiéru vůni.
  • Katalytické spalování probíhá bez přítomnosti plamene.

Všechny interiérové vůně aroma lamp MAISON BERGER PARIS jsou připravovány vynikajícími mistry parfuméry při dodržování všech bezpečnostních a zdravotních norem. Jsou vyrobeny na bázi alkoholu a obohacené o vonné molekuly. A v současné době můžete vybírat až z 50ti nádherných vůní.

MAISON BERGER PARIS nejsou jen aroma lampy. 

Sortiment výrobků této úžasné francouzské značky nejsou jen aroma lampy, stále se vyvíjí a rozšiřuje.

Například o novou kolekci aroma difuzérů MAISON BERGER PARIS. Je to nový a velmi osvědčený způsob provonění domova. 

difuzer_s_polymerovymi_tycinkami_

aroma_difuzerdifuzer_do_auta

Kolekce založená na původních vůních parfumérů z Grasse klade velký důraz na tu nejlepší francouzskou tradici. Záleží už jen na vás, zda si vyberete speciální polymerové tyčinky nebo keramické difuzéry.

A důležitou a velmi zajímavou novinkou jsou speciální vonné difuzéry Easycent do auta. Použití je velmi jednoduché - zapojte do autozapalovače a užívejte si příjemnou vůni esenciálních olejů.

Proč si koupit zrovna MAISON BERGER PARIS výrobky?

  • katalytické lampy nejen provoní, ale i dezinfikují
  • nádherný doplněk do interiéru
  • široký výběr nejen katalytických lamp, ale i difuzérů - vyberete si podle vašeho vkusu
  • velký výběr interiérových parfémů do lamp a difuzérů - neustále se vyvíjejí a objevují nové, takže nemusíte používat pouze jedny a ty same, ale můžete je střídat podle nálady