BURGUND Forma na créme brulée 12 cm

Kód: 0750418212
1 hodnocení
Značka: Küchenprofi
169 Kč –6 %
0750418212 Forma na creéme Brullé 12 cm od Kuchenproffi bez náplně
169 Kč –6 % 159 Kč 131,40 Kč bez DPH
skladem

Porcelánová formička na créme brulée o průměru 12 cm od špičkové německé značky Küchenprofi.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Porcelánová zapékací miska o průměru 12 cm vhodná pro přípravu créme brulée, lasagní, gratinovavých brambor, malých dortíků je z kolekce tvrzeného porcelánu BURGUND, který dokonale ladí s bohatými pokrmy s typickou francouzskou sofistikovaností. Ohnivzdorný tvrdý porcelán je tepelně odolný až do 280 °C.

Byl vyzkoušen v gastronomii a přináší do vašeho domova francouzské umění žít. Každá část je vypalována při přibližně 1400 °C, takže je robustní a nárazuvzdorná. Celá kolekce BURGUND je perfektní nejen pro přípravu, ale i servírování, udržování tepla, skladování a zmrazování. Své pochoutky můžete podávat přímo v miskách, elegantní design a jednoduchá bílá se hodí na každý stůl.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Misky na créme brulée a ramekiny
Materiál: ohnivzdorný tvrdý porcelán, vypálený při cca 1.400 ° C
Rozměry vnější: průměr 12,2 cm, výška 2,7 cm
Tepelně odolný: do 280 ° C
Výrobce: Küchenprofi
Použití v myčce nádobí: ano
Použití do: do trouby, mikrovlnné trouby, lednice, mrazničky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Značka Küchenprofi je značkou pro vysoce kvalitní kuchyňské doplňky, kombinuje nadčasový design s vysokou funkčností. V našich sbírkách a produktech pod heslem „ Kuchyňský zážitkový svět “ se zaměřujeme na lidi s jejich potřebami, požadavky a přáními..

Naše kritéria pro všechny naše výrobky: Musí být zaručena funkčnost a dobrá kvalita. Proto používáme jako primární výrobní materiál vysoce kvalitní nerezovou ocel.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení