Pánve a woky
Není pánev jako pánev. Každý z pokrmů jako je steak, omeleta, míchaná vajíčka, bramborák.., potřebuje na svou přípravu jiný typ pánve, aby byl dokonale připraven. Dokonale připravený steak si žádá masivní ocelovou pánev, rozpálenou na maximum, aby se maso rychle zatáhlo a uchovalo si šťavnatost. Při přípravě omelety oceníte pánev s nepřilnavým povrchem, aby se těsto při obracení nelepilo a netrhalo, s nízkým okrajem pro snadnou manipulaci s obracečkou, důležité ale je i to, aby tělo pánve bylo masivní a dobře drželo teplo. A patříte-li k milovníkům rychlé a zdravé asijské kuchyně, neobejdete se bez woku. Wok musí být rozpálený na vysokou teplotu, aby se suroviny rychle osmahly a uchovaly si křupavost, musí být co nejširší a mít vysoké stěny, ke kterým se suroviny pomalu odsouvají podle pořadí, v jakém jsou přidávány.
Nejprodávanější

PISA nerezová pánev s nepřilnavým povrchem o průměru 18 cm do špičkové německé značky Küchenprofi.

PISA nerezová pánev s nepřilnavým povrchem o průměru 14 cm do špičkové německé značky Küchenprofi.