Fondue talíř Ø 24 cm bílý
Kód: 2696585900Související produkty

CAROUSEL Velká sada na fondue pro dokonalý zážitek z fondue od špičkové švýcarské značky SPRING.

Ochranná síť na potraviny PRIMAVERA o rozměru 31 x 31 cm od špičkové německé značky Cilio.

Podnos 40 x 20 cm - Breeze - Maxwell and Williams

Nerezový stojan na toasty zajistí vašim toastům čerstvost a křupavost.

Keramický tác o rozměrech 32x32x3 cm v krásné tyrkysové barvě od špičkové české značky by inspire.

LUNA Nádherný nerezový podnos ve tvaru oválu, průměr 39 cm, výška 2 cm od špičkové německé značky Philippi.

Porcelánový podnos/talíř v zelené barvě o rozměru 12 cm od špičkové české značky Paramit.

ANACAPRI Designový servírovací podnos z kartáčované nerezové oceli a protiskluzovou základnou z veganské kůže od Veita Streitenbergera, špičkového designera německé značky...

Servírovací podnos z břidlice o průměru 30 cm od špičkové německé značky Cilio.

Keramický tác o rozměrech 32x32x3 cm v klasické zelené barvě od špičkové české značky by inspire.

Porcelánový talíř Esíčko 36 cm od špičkové české značky Paramit.

Velký dřevěný servírovací tác o rozměrech 53x41x7 cm z kaučukovníku od špičkové německé značky Zassenhaus.

Nádherný velký dřevěný servírovací tác o rozměrech 44x36x7 cm z akátového dřeva od špičkové německé značky Zassenhaus.

Perfektní servírovací talíř na zákusky, chlebíčky i jednohubky o rozměrech 31x10,5 cm od špičkové české značky Paramit.

Dřevěný servírovací podnos na servírování pokrmů z akátového dřeva o o rozměru 35,5x23,5x2 cm od špičkové německé značky Zassenhaus.

Keramický tác o rozměrech 32x32x3 cm v klasické bílé barvě od špičkové české značky by inspire.
Detailní popis produktu
Keramický talíř na fondue v bílé barvě a průměru 24 cm určený pro servírování fondue.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Podnosy a tácy |
---|---|
EAN: | 4007371049535 |
Výrobce: | Spring |
Barva: | bílá matná |
Materiál: | keramika |
Rozměry: | průměr 24 cm, výška 2,5 cm |
Záruka: | 2 roky |
Mytí v myčce nádobí: | ano |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Když švýcarští bratři Arthur a Hermann Springovi založili v roce 1946 svou společnost, základní myšlenkou byla jedna především: spojit svou vášeň pro dobré jídlo s produkty, které by splňovaly jejich nároky na nekompromisní kvalitu a nejvyšší funkčnost, a které by z jídla udělaly nejen konzumaci jídla, ale také zaměření na společenskou atmosféru a profesionalitu.
Od té doby se inovativní nápady v oblasti vaření a kultury stolování prolínají celou úspěšnou historií společnosti. Vynálezem svého Fondue Bourguignonne v roce 1953 položili švýcarští bratři základy triumfu „vaření u stolu“. V roce 1977 uvedla společnost SPRING na trh první grilovací misky Gastronorm pro profesionální vaření a prezentaci. A od roku 1994 je naše řada nádobí vybavena vícevrstvým materiálem kompatibilním s indukcí.
Vysoké standardy se odrážejí i v lokalitě Solingen – ve vysoké gastronomické kvalitě produktů, v přesvědčivé funkčnosti a v nadčasově klasickém vzhledu rozmanitého sortimentu.