Spring, Strana 3
Když švýcarští bratři Arthur a Hermann Springovi založili v roce 1946 svou společnost, základní myšlenkou byla jedna především: spojit svou vášeň pro dobré jídlo s produkty, které by splňovaly jejich nároky na nekompromisní kvalitu a nejvyšší funkčnost, a které by z jídla udělaly nejen konzumaci jídla, ale také zaměření na společenskou atmosféru a profesionalitu.
Od té doby se inovativní nápady v oblasti vaření a kultury stolování prolínají celou úspěšnou historií společnosti. Vynálezem svého Fondue Bourguignonne v roce 1953 položili švýcarští bratři základy triumfu „vaření u stolu“. V roce 1977 uvedla společnost SPRING na trh první grilovací misky Gastronorm pro profesionální vaření a prezentaci. A od roku 1994 je naše řada nádobí vybavena vícevrstvým materiálem kompatibilním s indukcí.
Vysoké standardy se odrážejí i v lokalitě Solingen – ve vysoké gastronomické kvalitě produktů, v přesvědčivé funkčnosti a v nadčasově klasickém vzhledu rozmanitého sortimentu.
Výpis produktů
CAROUSEL Velká sada na fondue pro dokonalý zážitek z fondue od špičkové švýcarské značky SPRING.
BASIC Základní sada na fondue pro 6 osob od špičkové švýcarské značky SPRING.
CLASSIC ECO Nerezová sada na fondue pro 6 osob od špičkové švýcarské značky SPRING je jednoduchá a nadčasová.
SWISS ECO Nerezová sada na fondue pro 6 osob od špičkové švýcarské značky SPRING kombinuje pohodlí s vysokou kvalitou typickou pro švýcarské výrobky.
