Pánve a woky
Není pánev jako pánev. Každý z pokrmů jako je steak, omeleta, míchaná vajíčka, bramborák.., potřebuje na svou přípravu jiný typ pánve, aby byl dokonale připraven. Dokonale připravený steak si žádá masivní ocelovou pánev, rozpálenou na maximum, aby se maso rychle zatáhlo a uchovalo si šťavnatost. Při přípravě omelety oceníte pánev s nepřilnavým povrchem, aby se těsto při obracení nelepilo a netrhalo, s nízkým okrajem pro snadnou manipulaci s obracečkou, důležité ale je i to, aby tělo pánve bylo masivní a dobře drželo teplo. A patříte-li k milovníkům rychlé a zdravé asijské kuchyně, neobejdete se bez woku. Wok musí být rozpálený na vysokou teplotu, aby se suroviny rychle osmahly a uchovaly si křupavost, musí být co nejširší a mít vysoké stěny, ke kterým se suroviny pomalu odsouvají podle pořadí, v jakém jsou přidávány.
Řazení produktů
Výpis produktů
PISA Gurmánský nerezový pekáč se skleněnou poklicí a nerezovým roštem od špičkové německé značky Küchenprofi je ideální pro dušení rolád, guláše a díky roštu i k...
PISA Gurmánský nerezový pekáč se skleněnou poklicí a nerezovým roštem od špičkové německé značky Küchenprofi je ideální pro dušení rolád, guláše a díky roštu i k...
PROVENCE Litinová pánev na smažení a servírování o průměru 20 cm v krásné červené barvě od špičkové německé značky Küchenprofi.
