Když švýcarští bratři Arthur a Hermann Springovi založili v roce 1946 svou společnost, základní myšlenkou byla jedna především: spojit svou vášeň pro dobré jídlo s produkty, které by splňovaly jejich nároky na nekompromisní kvalitu a nejvyšší funkčnost, a které by z jídla udělaly nejen konzumaci jídla, ale také zaměření na společenskou atmosféru a profesionalitu.
Od té doby se inovativní nápady v oblasti vaření a kultury stolování prolínají celou úspěšnou historií společnosti. Vynálezem svého Fondue Bourguignonne v roce 1953 položili švýcarští bratři základy triumfu „vaření u stolu“. V roce 1977 uvedla společnost SPRING na trh první grilovací misky Gastronorm pro profesionální vaření a prezentaci. A od roku 1994 je naše řada nádobí vybavena vícevrstvým materiálem kompatibilním s indukcí.
Vysoké standardy se odrážejí i v lokalitě Solingen – ve vysoké gastronomické kvalitě produktů, v přesvědčivé funkčnosti a v nadčasově klasickém vzhledu rozmanitého sortimentu.
SAAS-FEE Caquelon Rendlík na fondue ze smaltované litiny o průměru 2 l matné černé barvě od špičkové švýcarské značky Spring s odnímatelným krytem pro bezpečné...
SAAS-FEE Caquelon Rendlík na fondue ze smaltované litiny o průměru 2 l od špičkové švýcarské značky Spring s odnímatelným krytem pro bezpečné uchycení vidliček na fondue.