ANDERMATT Sada na fondue pro 6 osob Ø 18 cm/2 l nerez
Kód: 2627506018Související produkty
Detailní popis produktu
Ušlechtilý. To je první dojem, který zanechává sada na fondue pro 6 osob ANDERMATT.
Leštěná nerezová ocel s matným černým povlakem vypadá elegantně a hodí se na každý stůl. Krásně navržené fondue zaujme také svým pečlivým zpracováním v cateringové kvalitě. Fondue hrnec je vhodný pro všechny typy sporáků, včetně indukce. Má dostatečně velké rukojeti, které umožňují pohodlné přenášení. Ochranný kryt proti stříkající vodě zajišťuje bezpečnost a jeho prohlubně nabízejí prostor pro šest vidliček na fondue. Miska s plynovým hořákem je stabilní. Křehké hovězí, vepřové, jehněčí nebo kuřecí filety jsou ideální pro masové fondue. Pokud chcete zeleninu namáčet do horkého tuku nebo vývaru, použijte tužší druhy, jako jsou papriky, houby nebo kousky cibule.
Fondue miska je vyrobena z masivní nerezové oceli a je nejen funkční, ale díky matnému černému vnějšímu povlaku také na stole rychle upoutá. Materiál je synonymem pro odolnost a je vhodný pro všechny typy sporáků, včetně indukce.
Výkonný plynový hořák je plynule nastavitelný a lze jej doplňovat i standardním butanovým plynem.
Ochranný kryt proti stříkající vodě bezpečně drží vidličky namístě a je odnímatelný. Pro snadnou přípravu mají vidličky dva hroty s malými protihroty. Rukojeti vidliček jsou opatřeny barevným značením, aby se zabránilo záměně.
Rukojeti jsou extrémně stabilní a zajišťují pohodlné a bezpečné používání.
Nerezový podstavec je perfektně sladěna s hrncem a zaručuje stabilní držení. Dodatečné protiskluzové nožičky zajišťují bezpečné postavenía zároveň chrání citlivé povrchy.
Souprava na fondue ANDERMATT obsahuje:
1 x nádobu na fondue: Ø 18 cm / objem 2,0 l
1 x kryt proti stříkající vodě
1 x hořák
1 x plynový hořák
6 x vidličky na fondue
1 x návod k použití
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Když švýcarští bratři Arthur a Hermann Springovi založili v roce 1946 svou společnost, základní myšlenkou byla jedna především: spojit svou vášeň pro dobré jídlo s produkty, které by splňovaly jejich nároky na nekompromisní kvalitu a nejvyšší funkčnost, a které by z jídla udělaly nejen konzumaci jídla, ale také zaměření na společenskou atmosféru a profesionalitu.
Od té doby se inovativní nápady v oblasti vaření a kultury stolování prolínají celou úspěšnou historií společnosti. Vynálezem svého Fondue Bourguignonne v roce 1953 položili švýcarští bratři základy triumfu „vaření u stolu“. V roce 1977 uvedla společnost SPRING na trh první grilovací misky Gastronorm pro profesionální vaření a prezentaci. A od roku 1994 je naše řada nádobí vybavena vícevrstvým materiálem kompatibilním s indukcí.
Vysoké standardy se odrážejí i v lokalitě Solingen – ve vysoké gastronomické kvalitě produktů, v přesvědčivé funkčnosti a v nadčasově klasickém vzhledu rozmanitého sortimentu.