CLASSIC ECO Sada na fondue Ø 18 cm/1,5 l nerez
Kód: 2622406018Související produkty
Detailní popis produktu
Sada na fondue CLASSIC ECO od Spring kombinuje pohodlí s vysokou kvalitou typickou pro švýcarské výrobky, je jednoduchá a nadčasová.
Caquelon z leštěné nerezové oceli, který je k dispozici i samostatně, zanechá na každém stole lesklý dojem. Černá plastová rukojeť vypadá elegantně, dobře padne do ruky a je izolovaná. Nerezová talířová mísa stojí na leštěném podstavci, který chrání desku stolu před teplem. S hořákem pasty, který je součástí sady, můžete hrát na jistotu.
Jste zváni na fondue? Pak překvapte své hostitele čatní z červené cibule, portského vína, balsamikového octa, tymiánu, medu a mořské soli. Chutná dobře s masem, ale i se silným sýrem.
Všechny komponenty jsou vyrobeny z leštěné nerezové oceli, kromě plastové rukojeti. Snadno se udržuje a je odolný. Fondue miska je vhodná pro plynové i elektrické sporáky kromě indukce.
Pohodlně se s touto sadou na fondue pracuje. Ochranný kryt proti stříkající vodě drží vidlice bezpečně na místě. Pro snadnou přípravu mají vidličky dva hroty s malými protihroty. Rukojeti vidliček jsou barevně označeny, takže si každý pozná tu svou.
Trojnožka je perfektně sladěna s nádobou a zaručuje bezpečnou manipulaci.
Sada na fondue pro 6 osob SWISS ECO obsahuje:
1 x nádobu na fondue s poklicí: Ø 18 cm / objem 1,5 l
1 x ochranu proti stříkající vodě
1 x ohřívací misku s hořákem na pastu
6 x vidličky na fondue
1 x návod k použití
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Když švýcarští bratři Arthur a Hermann Springovi založili v roce 1946 svou společnost, základní myšlenkou byla jedna především: spojit svou vášeň pro dobré jídlo s produkty, které by splňovaly jejich nároky na nekompromisní kvalitu a nejvyšší funkčnost, a které by z jídla udělaly nejen konzumaci jídla, ale také zaměření na společenskou atmosféru a profesionalitu.
Od té doby se inovativní nápady v oblasti vaření a kultury stolování prolínají celou úspěšnou historií společnosti. Vynálezem svého Fondue Bourguignonne v roce 1953 položili švýcarští bratři základy triumfu „vaření u stolu“. V roce 1977 uvedla společnost SPRING na trh první grilovací misky Gastronorm pro profesionální vaření a prezentaci. A od roku 1994 je naše řada nádobí vybavena vícevrstvým materiálem kompatibilním s indukcí.
Vysoké standardy se odrážejí i v lokalitě Solingen – ve vysoké gastronomické kvalitě produktů, v přesvědčivé funkčnosti a v nadčasově klasickém vzhledu rozmanitého sortimentu.