SWISS ECO Sada na fondue Ø 18 cm/2 l nerez

Kód: 2621406018
Novinka
1 hodnocení
Značka: Spring
3 614 Kč / ks 2 986,78 Kč bez DPH
Skladem u výrobce/termín odeslání 2-3 týdny
Možnosti doručení

SWISS ECO Nerezová sada na fondue pro 6 osob od špičkové švýcarské značky SPRING kombinuje pohodlí s vysokou kvalitou typickou pro švýcarské výrobky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sada na fondue SWISS ECO od Spring kombinuje pohodlí s vysokou kvalitou typickou pro švýcarské výrobky.

Sada je vyrobena výhradně z robustní nerezové oceli, která byla vyleštěna do vysokého lesku. Hrnec lze bezpečně přenášet pomocí robustních rukojetí a víko se perfektně zavírá. Ohřívací miska a podstavec tvoří stabilní jednotku a bezpečně stojí na stole. Díky solidnímu zpracování a jednoduchému, nadčasovému designu je sada na fondue SWISS ECO připravena na mnoho krásných večerů s rodinou nebo přáteli. Nebo můžete spontánně pozvat své milé nové sousedy.

Všechny komponenty jsou vyrobeny z leštěné nerezové oceli. Snadno se udržuje a je odolný. Fondue miska je vhodná pro plynové i elektrické sporáky.

Pohodlně se s touto sadou na fondue pracuje. Ochranný kryt proti stříkající vodě drží vidlice bezpečně na místě. Pro snadnou přípravu mají vidličky dva hroty s malými protihroty. Rukojeti vidliček jsou barevně označeny, takže si každý pozná tu svou.
Má stabilní konstrukci. Podtácek je perfektně sladěn s podložkou a zaručuje bezpečné uchycení.

Sada na fondue pro 6 osob SWISS ECO obsahuje:
1 x nádobu na fondue s poklicí: Ø 18 cm / objem 2,0 l
1 x ochranu proti stříkající vodě
1 x misku s hořákem na pastu
6 x vidličky na maso
1 x návod k použití

2621406018 Sada na fondue pro 6 osob od SPring

Doplňkové parametry

Kategorie: Fondue
EAN: 7640113010706
Výrobce: Spring
Materiál: leštěná nerez ocel
Rozměry:: šířka 28 cm, výška 15 cm, délka 38 cm, průměr 18 cm
Objem: 2 l
Hmotnost: 1,9 kg
Mytí v myčce nádobí: ano
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Když švýcarští bratři Arthur a Hermann Springovi založili v roce 1946 svou společnost, základní myšlenkou byla jedna především: spojit svou vášeň pro dobré jídlo s produkty, které by splňovaly jejich nároky na nekompromisní kvalitu a nejvyšší funkčnost, a které by z jídla udělaly nejen konzumaci jídla, ale také zaměření na společenskou atmosféru a profesionalitu.

Od té doby se inovativní nápady v oblasti vaření a kultury stolování prolínají celou úspěšnou historií společnosti. Vynálezem svého Fondue Bourguignonne v roce 1953 položili švýcarští bratři základy triumfu „vaření u stolu“. V roce 1977 uvedla společnost SPRING na trh první grilovací misky Gastronorm pro profesionální vaření a prezentaci. A od roku 1994 je naše řada nádobí vybavena vícevrstvým materiálem kompatibilním s indukcí.

Vysoké standardy se odrážejí i v lokalitě Solingen – ve vysoké gastronomické kvalitě produktů, v přesvědčivé funkčnosti a v nadčasově klasickém vzhledu rozmanitého sortimentu.