WINTHERTHUR Sada na sýrové fondue pro 6 osob Ø 20 cm/1,8 l keramika bílá

Kód: 2896405920
Novinka
Neohodnoceno
Značka: Spring
ZDARMAZDARMA
2896405920 WINTHERTHUR sýrové fondue
2 574 Kč / ks 2 127,27 Kč bez DPH
Skladem u výrobce/termín odeslání 2-3 týdny
Možnosti doručení

WINTHERTHUR Sada na sýrové fondue pro 6 osob od špičkové švýcarské značky SPRING je ideální pro pohodové stolování s dobrým jídlem po náročném dni.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sada na sýrové fondue pro 6 osob WINTHERTH od Spring je ideální sadou na fondue od švýcarské značky Spring, která kombinuje pohodlí, kvalitu vybraných materiálů a nadčasový design. Vidličky na masové fondue lze zakoupit zvlášť.

Proč toto fondue na sýr WINTHERTHUR :

Nejlepší materiálové vlastnosti: Fondue kelímek je vyroben z extra silné, nehořlavé keramiky, která zaručuje optimální přenos tepla. Matná glazura zajišťuje snadné čištění. Fondue hrnec je vhodný pro všechny typy sporáků, kromě indukce.

Pohodlná manipulace: Díky třem hrotům na fondue vidličkách lze chléb, zeleninu nebo dokonce ovoce snadno napíchnout na špízy.

Stabilní konstrukce: Masivní podložka Rechaud s dubovou základnou je perfektně sladěna s hrncem a zaručuje bezpečné uchycení.

Ergonomická rukojeť: Ergonomická rukojeťpohodlně padne do ruky a zajišťuje bezpečné používání.

 Souprava na sýrové fondue pro 6 osob WINTERTHUR obsahuje:

1 x fondue miska, matná glazura: Ø 20 cm / Obsah 1,8 l
1 x rechaud s kahanem na pastu s dubovým podstavcem
6 x fondue vidličky na sýr (masové vidličky fondue mají jiné hroty- lze dokoupit zvlášť)
1 x návod k použití

2896405920 Sýrové fondue pro 6 osob WINTHERTHUR od Spring

Doplňkové parametry

Kategorie: Fondue
EAN: 4052356011397
Výrobce: Spring
Materiál: ohnivzdorná keramika
Objem: 2 l
Rozměry: šířka 22,2 cm, výška 12 cm, délka 41 cm
Hmotnost: 2,5 kg
Mytí v myčce nádobí: ne
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Když švýcarští bratři Arthur a Hermann Springovi založili v roce 1946 svou společnost, základní myšlenkou byla jedna především: spojit svou vášeň pro dobré jídlo s produkty, které by splňovaly jejich nároky na nekompromisní kvalitu a nejvyšší funkčnost, a které by z jídla udělaly nejen konzumaci jídla, ale také zaměření na společenskou atmosféru a profesionalitu.

Od té doby se inovativní nápady v oblasti vaření a kultury stolování prolínají celou úspěšnou historií společnosti. Vynálezem svého Fondue Bourguignonne v roce 1953 položili švýcarští bratři základy triumfu „vaření u stolu“. V roce 1977 uvedla společnost SPRING na trh první grilovací misky Gastronorm pro profesionální vaření a prezentaci. A od roku 1994 je naše řada nádobí vybavena vícevrstvým materiálem kompatibilním s indukcí.

Vysoké standardy se odrážejí i v lokalitě Solingen – ve vysoké gastronomické kvalitě produktů, v přesvědčivé funkčnosti a v nadčasově klasickém vzhledu rozmanitého sortimentu.