Fondue talíř Ø 24 cm bílý
Kód: 2696585900Související produkty
CAROUSEL Velká sada na fondue pro dokonalý zážitek z fondue od špičkové švýcarské značky SPRING.
WORKER Servírovací keramické prkénko ve tvaru hranaté lopaty černé barvy o rozměru 30x22x6 cm od špičkové německé značky Zassenhaus.
Velký dřevěný servírovací tác o rozměrech 53x41x7 cm z kaučukovníku od špičkové německé značky Zassenhaus.
Podnos 40 x 20 cm - Breeze - Maxwell and Williams
Porcelánový podnos/talíř v zelené barvě o rozměru 12 cm od špičkové české značky Paramit.
Servírovací podnos z břidlice o průměru 30 cm od špičkové německé značky Cilio.
Porcelánový obdélníkový servírovací tác o délce 25 cm od špičkové české značky Paramit.
FROID Nádherný nerezový kulatý podnos o průměru 35 cm, výška 4 cm od špičkové německé značky Philippi.
Servírovací stolek do postele z kaučukového dřeva od německé značky Zassenhaus.
Tác 20 x 15 cm - Motion - Maxwell and Williams
LAZY SUSI Nadčasový skleněný otočný servírovací tác, průměr 35 cm od špičkové německé značky Philippi.
Ochranná nerezová síť na potraviny ESTIVO o průměru 35 cm od špičkové německé značky Cilio.
Čtvercový porcelánový tác Salma ve stříbrné barvě, 10x10 cm od špičkové české značky Paramit.
Porcelánový oválný tác Nelson 25,5 cm x 9,5 cm od špičkové české značky Paramit.
Servírovací talíř bílé barvy na zákusky, chlebíčky i jednohubky o rozměrech 23 x 17 cm od špičkové české značky Paramit.
Nádherný dřevěný servírovací tác o rozměrech 44x36x6 cm z akátového dřeva od špičkové německé značky Zassenhaus.
Detailní popis produktu
Keramický talíř na fondue v bílé barvě a průměru 24 cm určený pro servírování fondue.

Doplňkové parametry
| Kategorie: | Podnosy a tácy |
|---|---|
| EAN: | 4007371049535 |
| Výrobce: | Spring |
| Barva: | bílá matná |
| Materiál: | keramika |
| Rozměry: | průměr 24 cm, výška 2,5 cm |
| Záruka: | 2 roky |
| Mytí v myčce nádobí: | ano |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Když švýcarští bratři Arthur a Hermann Springovi založili v roce 1946 svou společnost, základní myšlenkou byla jedna především: spojit svou vášeň pro dobré jídlo s produkty, které by splňovaly jejich nároky na nekompromisní kvalitu a nejvyšší funkčnost, a které by z jídla udělaly nejen konzumaci jídla, ale také zaměření na společenskou atmosféru a profesionalitu.
Od té doby se inovativní nápady v oblasti vaření a kultury stolování prolínají celou úspěšnou historií společnosti. Vynálezem svého Fondue Bourguignonne v roce 1953 položili švýcarští bratři základy triumfu „vaření u stolu“. V roce 1977 uvedla společnost SPRING na trh první grilovací misky Gastronorm pro profesionální vaření a prezentaci. A od roku 1994 je naše řada nádobí vybavena vícevrstvým materiálem kompatibilním s indukcí.
Vysoké standardy se odrážejí i v lokalitě Solingen – ve vysoké gastronomické kvalitě produktů, v přesvědčivé funkčnosti a v nadčasově klasickém vzhledu rozmanitého sortimentu.
