Fondue talíř Ø 24 cm černý
Kód: 2696585000Související produkty

Nádherný velký dřevěný servírovací tác o rozměrech 52x43x6 cm z akátového dřeva od špičkové německé značky Zassenhaus.

Ochranná síť na potraviny PRIMAVERA o rozměru 31 x 31 cm od špičkové německé značky Cilio.

Servírovací talíř bílé barvy na zákusky, chlebíčky i jednohubky o rozměrech 28 x 20 cm od špičkové české značky Paramit.

Bílý porcelánový tác délky 38,5 cm a šířky 19 cm od špičkové české značky Paramit.

Nádherný servírovací tác o rozměrech 53x41x7 cm z akátového dřeva od špičkové německé značky Zassenhaus.

Nerezový stojan na toasty zajistí vašim toastům čerstvost a křupavost.

Ochranná nerezová síť na potraviny ESTIVO o průměru 35 cm od špičkové německé značky Cilio.

Velký dřevěný servírovací tác o rozměrech 53x41x7 cm z kaučukovníku od špičkové německé značky Zassenhaus.

Porcelánový podnos/talíř v zelené barvě o rozměru 12 cm od špičkové české značky Paramit.

Obdélníkový tác Salma v červené barvě, 26x9 cm od špičkové české značky Paramit.

WORKER Servírovací keramické prkénko ve tvaru hranaté lopaty černé barvy o rozměru 30x22x6 cm od špičkové německé značky Zassenhaus.

Porcelánový talíř Esíčko 36 cm od špičkové české značky Paramit.

Čtvercový porcelánový tác Salma v trendy stříbrné barvě, 12x12 cm od špičkové české značky Paramit.

Perfektní servírovací talíř na zákusky, chlebíčky i jednohubky o rozměrech 26x9 cm od špičkové české značky Paramit.

Dekorační tácek ve tvaru listu 40 cm od vynikající české značky Paramit.

Nádherný velký dřevěný servírovací tác o rozměrech 60x45x7 cm ze skládacím stojanem z akátového dřeva od špičkové německé značky Zassenhaus.
Detailní popis produktu
Keramický talíř na fondue v černé barvě a průměru 24 cm určený pro servírování fondue.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Podnosy a tácy |
---|---|
EAN: | 7640113012519 |
Výrobce: | Spring |
Barva: | černá matná |
Materiál: | keramika |
Rozměry: | průměr 24 cm, výška 2,5 cm |
Záruka: | 2 roky |
Mytí v myčce nádobí: | ano |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Když švýcarští bratři Arthur a Hermann Springovi založili v roce 1946 svou společnost, základní myšlenkou byla jedna především: spojit svou vášeň pro dobré jídlo s produkty, které by splňovaly jejich nároky na nekompromisní kvalitu a nejvyšší funkčnost, a které by z jídla udělaly nejen konzumaci jídla, ale také zaměření na společenskou atmosféru a profesionalitu.
Od té doby se inovativní nápady v oblasti vaření a kultury stolování prolínají celou úspěšnou historií společnosti. Vynálezem svého Fondue Bourguignonne v roce 1953 položili švýcarští bratři základy triumfu „vaření u stolu“. V roce 1977 uvedla společnost SPRING na trh první grilovací misky Gastronorm pro profesionální vaření a prezentaci. A od roku 1994 je naše řada nádobí vybavena vícevrstvým materiálem kompatibilním s indukcí.
Vysoké standardy se odrážejí i v lokalitě Solingen – ve vysoké gastronomické kvalitě produktů, v přesvědčivé funkčnosti a v nadčasově klasickém vzhledu rozmanitého sortimentu.